sâmbătă, 23 aprilie 2016

547. O TURĂ ALTFEL PE M21

Ultima zi de Şcoala Altfel. De ce să fie altfel doar pentru elevi? De ce să nu fie altfel şi pentru mine? Aşadar m-am îndreptat spre Colina. Am luat 72-ul (care circula pe 101) şi am stat în expectativă să văd cum stă treaba pe M21. Şi-a făcut apariţia 547. Îl iau de la staţia Bucium şi mă îndrept spre Cetatea Fetei:Continui drumul şi, la un moment dat, autobuzul dă impresia că o ia la vale cu spatele. Treaba asta poate fi remarcată clar la finalul clipului următor:

Ce s-a întâmplat? Nimic deosebit. Aşa se face manevra de întoarcere. Din 3 mişcări. În clipul de mai sus sunt vizibile două deoarece staţia este amplasată pe drumul pe care a intrat cu spatele. Spre surprinderea mea, au rămas pasageri în autobuz şi, ca urmare, nu m-am dat jos, deşi mă bătea gândul să-l aştept pe 469 (celălalt autobuz de pe M21).
La 12 fix, autobuzul porneşte şi... chiar o ia la vale. Filmarea cuprinde porţiunea de traseu de la Cetatea Fetei până la intrarea pe DN 1:

Iar ultimul clip e traseul de la intrarea pe DN 1 până la staţia Colina (adică Bucium Sosire):

Precizez faptul că au rămas destul de mulţi pasageri în autobuz şi după staţia terminus? Oare vroiau să se plimbe? Sau, ştiind că şoferul nu-i dă jos, au luat în sens invers? Nu am fost atent unde s-au suit acei pasageri. Că, dacă s-au suit la Polus, atunci au procedat logic, dat fiind faptul că a traversa DN 1 în acea zonă e aproape imposibil sau, dacă e posibil, e foarte riscant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.