marți, 29 decembrie 2015

HARUHI 10 (1)


  1. Pentru început nu se face nicio cărare. Doar se iau ca repere mijlocul părţii de sus a frunţii (punctul F) şi mijlocul părţii de sus a cefei (punctul A4).
  2. Distanţa dintre cele două repere se împarte în 4 părţi egale. 
  3. Reperele intermediare situate pe planul median sunt A1 (aflat la 1/4 distanţă de frunte şi 3/4 distanţă de ceafă), A2 (la jumătatea distanţei frunte-ceafă) şi A3 (la 3/4 distanţă de frunte şi 1/4 distanţă de ceafă).
  4. Pornind de la partea de sus a oricărei urechi, se face o cărare care trece prin A1 şi ajunge la partea de sus a celeilalte urechi. E totuna dacă se porneşte de la urechea stângă sau dreaptă. Important este ca acea cărare să treacă prin A1
  5. De la frunte la A1 se fac 3 cărări orientate faţă-spate. Una va fi pe mijloc, celelalte două egal depărtate de aceasta. E recomandabil ca cele două cărări laterale să fie la jumătatea distanţei dintre partea de sus a urechilor şi cărarea de pe mijloc. Rezultă 4 sectoare anterioare.
  6. Părul fiecărui sector se prinde într-o coadă => 4 cozi anterioare. Fiecare din cele 4 cozi trebuie să fie pe mijlocul sectorului corespunzător, treabă valabilă şi în cazul celorlalte 6 sectoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.