marți, 29 decembrie 2015

HARUHI 3 "KONG"
  1. Se ia ca reper locul situat pe partea de sus a capului, în dreptul urechilor. Considerăm acel loc ca fiind V deoarece este foarte aproape - poate chiar să coincidă cu V-ul de la Haruhi 5 şi Haruhi 6.
  2. Se iau ca repere locurile situate la sfertul distanţei dintre V şi partea de sus a urechilor.
  3. Dacă se doreşte, se poate face o cărare în plan orizontal situată la 1/4 distanţă de V şi 3/4 distanţă de vârful a fiecărei urechi.
  4. Tot părul care creşte mai sus de acele repere se prinde într-un coc / într-o coadă. Cocul / coada sunt situate pe V. Nu mai în faţă şi nu mai în spate.
  5. Părul rămas se împarte se divide cu o cărare făcută pe mijloc: cărarea centrală. Aceasta porneşte de la cărarea în plan orizontal sau - dacă aceasta nu există - din spatele ultimelor fire de păr care intră în componenţa cocului / cozii de sus.
  6. Partea stângă a părului divizat se prinde într-o coc / coadă situată aproximativ la jumătatea distanţei dintre V şi vârful urechii stângi. Sunt permise abateri de 10-12% faţă de locul indicat.
  7. Se procedează la el cu partea dreaptă a părului divizat.
  8. Se admite asimetria. Cocul stâng / coada stângă poate fi mai jos sau mai sus decât cocul drept / coada dreaptă. În limita menţionată mai sus. În felul acesta se imită "franjurile". "Franjuri" care - atenţie - se doresc a fi flăcări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.