miercuri, 24 august 2016

CROŞETA LENTĂ

Dacă şopteşti / copiezi la proful "la care nu trebuie" te poţi alege cu un "baston" / "băţ" / "chibrit" / "croşetă". Dacă ai puţin noroc, proful poate fi mai darnic şi să nu pună slash-ul dintre notă şi dată chiar lângă "croşetă", ci să lase un pic de spaţiu, cât să încapă un "oval" şi, astfel, "croşeta" devine "zmeu" / "decar". Însă, tot aşa de bine "proful" sau "profa" poate pune slash-ul chiar lângă "băţ" astfel încât, ca să treci, trebuie, cumva, să obţii, măcar un "covrig". Şi, de cele mai multe ori, "covrigul" se lasă aşteptat...


În cazul Clujului, nu se poate numi pasionat al transportului în comun cel care nu "ia un 4" sau nu "ia un 1" deoarece 1-le şi 4-le sunt cele mai vechi linii de troleibuz (2-ul vechi - cel de la Gară la Mărăşti (Bariera Fabricii) şi 3-ul - de la Gară la Gheorgheni - erau, prin 1960, trasee de autobuz). Acum, cu lucrările de reconstruţie a Podului Traian:

  • e lăudabil că 1-le nu a fost transformat în traseu de autobuz
  • e foarte discutabilă soluţia aleasă: întoarcerea pe la Stanca
Creşte foarte mult durata semicursei 1Mai - Bucium din cauza cozii de la semaforul Paris - 21 Decembrie - PiteştiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.